Prijsuitreiking December Actie 2016

PRIJSUITREIKING 20 DECEMBER 2016

Dames en heren, vrienden & vriendinnen, hierbij de gelukkige winnaars van de vierde (december actie) trekking! Notaris Marco heeft de volgende dames vakkundig getrokken uit de steeds groter wordende aantal ingeleverde enveloppen:

1e prijs (€250): Byloeska Kreeftenberg uit Varsseveld
2e prijs (€100): Marriët Masselink uit Varsseveld (het betreft hier de echtgenote van "de" carbid specialist in deze regio)
3e prijs (€45): Rosanne Berendsen uit Winterswijk

Deze keer worden de prijzen uitgereikt door de altijd goedlachse Christel Hetzel van 't Keyzertje bloemen & meer. Helaas heeft Marriët het niet kunnen redden om de prijs op te halen. Daarvoor in de plaats kwam een paar dagen later de carbidmeister himself!

 


PRIJSUITREIKING 13 DECEMBER 2016

Trekking week nummer 3 alweer van de VOV decemberactie. Ook deze week heeft onze eigen notaris Marco de volgende winnaressen getrokken:

1e prijs (€250): Mvr E Ten Haken uit Westendorp
2e prijs (€100): Mvr J Gussinklo uit Sinderen
3e prijs (€45): Mvr A van Zuilen uit Varsseveld

De leden van de VOV feliciteren u van harte met de gewonnen prijs! Deze ronde werden de VOV cheques uitgereikt door de immer charmante Linda Mol van "winkel & zo".

Vergeet ook deze week niet u kassabonnen te bewaren en middels de bekende enveloppen in de bus te deponeren. We gaan alweer naar de vierde trekking toe!


PRIJSUITREIKING 6 DECEMBER 2016

De winnaars van de tweede trekking in VOV decemberactie zijn bekend. Ook nu weer is de trekking verzorgd door onze eigen notaris Marco!

1e prijs (€250): Familie Ten Brinke uit Varsseveld
2e prijs (€100); Helga Vrieze uit Westendorp
3e prijs (€45): Lenie Wiggers uit Varsseveld.

De prijzen zijn deze ronde uitgereikt door één van de jongste VOV leden Alev Colak van gelijknamige Kapsalon Alev in de Spoorstraat. Namens de VOV leden, allen van harte gefeliciteerd!


Prijsuitreiking 29 NOVEMBER 2016

De eerste winnaars van de VOV decemberactie zijn bekend. Onder het toezicht van "notaris" Marco zijn de volgende personen uit alle ingeleverde enveloppen getrokken. De prijzen zijn uitgereikt door het koffie- en thee orakel Saskia (Dorpskantine Lekkerneij)

1e prijs (€ 250) - Mevr. Scholtens (Westendorp)
2e prijs (€ 100) - Mevr. Heinen (Varsseveld)
3e prijs (€ 45) - Mevr. Jansen (Varsseveld)

Colofon

© 2020 Varsseveldse Ondernemers Vereniging
Alle rechten voorbehouden
webdesign: Web & Print
webhosting: Dricom
disclaimer